Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Graavilohta ja mausteista avokadoa kurkkuviipaleilla

Ajoittain yksinkertaisuus on parasta. Innostuin tutussa kalakaupassa lime-inkiväärigraavilohesta ja koska itse kala maistui niin hienostuneelle, en halunnut sen rinnalle keksiä mitään liian monimutkaista. Yksinkertaisuudestaan huolimatta tämä annos oli aivan uskomattoman ihana makuelämys, raikas ja kevyt.



Ainekset: (2 hengelle)

80g graavilohta (lime-inkiväärimarimoitua)
2 avokadoa, kuutioituna
sitruunan kuoriraastetta
tulista chilirouhetta
ripaus ruususuolaa
ripaus mustapippuria
ruohosipulia, silputtuna
puolikas kurkku

Kuutioi graavilohi. Sekoita keskenään kuutioitu avokado ja sitruunan kuoriraaste ja mausta seos chilirouheella. Maista seosta ja lisää tarvittaessa chiliä tai sitruunan kuorta. Kun maku sopii omaan suuhun, raasta seoksen joukkoon ripaus ruususuolaa ja mustapippuria. Leikkaa kurkusta vinottain mahdollisimman isoja viipaleita. Annostele kurkkuviipaleille graavilohta ja avokadoseosta ja ripottele päälle ruohosipulia. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti