
150g graavilohta
ruukku tilliä, hienonnettuna
150g maitorahkaa
1,5 tl wasabitahnaa
ripaus ruususuolaa
2 rkl seesaminsiemeniä, pannulla paahdettuna
sokeriherneen palkoja, koristeeksi
Sekoita tilli, maitorahka ja wasabitahna keskenään. Mausta ripauksella ruususuolaa. Levitä graavilohi muovikelmun päälle ja levitä maitorahkaseos lohen päälle. Rullaa lohi kelmun avulla ja laita rulla pakkaseen n. 30 minuutiksi. Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla. Leikkaa sokeriherneenpalot pieniksi suikaleiksi. Ota lohirulla pakkasesta ja leikkaa se n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Pyöritä viipaleiden päälipinnat seesaminsiemenissä ja koristele viipaleet tarjoilulautasella sokeriherneen palkojen suikaleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti