Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

tiistai 23. syyskuuta 2014

Pinaattinen broilerpasta

Kiireisen arjen pelastaa maukkaat, mutta nopeasti toteutettavat reseptit. Tässä yksi sellainen.



Ainekset: (2 hengelle)

150g täysjyvä pennepastaa
300g broilerin fileesuikaileita (maustamaton)
ripaus ruususuolaa
ripaus mustapippuria
150g pinaattia, hienonnettuna
2 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
3 rkl aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita, hienonnettuna
2 dl ruokakermaa
pieni nokare voita / tilkka oliiviöljyä, paistamiseen
(parmesanraastetta)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kypsennä broilerin suikaleet pienessä nokareessa voita tai tilkassa oliiviöljyä ja mausta kevyesti ruususuolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli, pinaatti ja aurinkokuivatut tomaatit. Lisää joukkoon ruokakerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Tarjoile kastike pastan kanssa ja halutessasi ripottele annoksen päälle hieman parmesanraastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti