Ainekset: (4 hengelle)
8 dl Myllyn paras Keltainen sydän makaronia
1 rkl oliiviöljyä
1 sipuli, hienonnettuna
3 rkl tomaattisosetta
2 tomaattia, kuutioituna
2 prk tonnikalaa (vedessä)
2,5 dl pastan keittovettä
1 rkl sitruunamehua
1 paketti Koskenlaskija perinteinen -sulatejuustoa
4 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota siinä sipulia ja tomaattisosetta muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattikuutiot ja valutetut tonnikalat ja kuumenna taas muutaman minuutin ajan. Lisää vesi, sitruunamehu ja paloiteltu tuorejuusto. Kuumenna ja anna pari minuuttia kiehahtaa, kunnes juusto on sulanut kokonaan. Lisää viimeisenä tilli ja sekoita huolellisesti. Tarjoile sydämellisen pastan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti