Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Sydämellistä tonnikalapastaa

Syksyn myötä, ilmojen kylmetessä, sitä kummasti kaipaa ruuaksikin jotain sellaista hykerryttävän hyvää. Jotain mikä lämmittää niin kehoa kuin mieltäkin. Ja sehän tarkoittaa tuhtia ja kermaista, kun ruuasta puhutaan. Joten resepti, josta löytyy Koskenlaskija-juustoa, ei voi tässä mennä vikaan. Valion sivuilta löytyy monipuolisia, arkisiin tarpeisiin soveltuvia reseptejä, joita on helppo toteuttaa kiireisinäkin arki-iltoina. Eikä tämäkään ole poikkeus joukossa. Hyvää, herkullista ja maistui ainakin meillä koko perheelle.



Ainekset: (4 hengelle)

8 dl Myllyn paras Keltainen sydän makaronia
1 rkl oliiviöljyä
1 sipuli, hienonnettuna
3 rkl tomaattisosetta
2 tomaattia, kuutioituna
2 prk tonnikalaa (vedessä)
2,5 dl pastan keittovettä
1 rkl sitruunamehua
1 paketti Koskenlaskija perinteinen -sulatejuustoa
4 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota siinä sipulia ja tomaattisosetta muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattikuutiot ja valutetut tonnikalat ja kuumenna taas muutaman minuutin ajan. Lisää vesi, sitruunamehu ja paloiteltu tuorejuusto. Kuumenna ja anna pari minuuttia kiehahtaa, kunnes juusto on sulanut kokonaan. Lisää viimeisenä tilli ja sekoita huolellisesti. Tarjoile sydämellisen pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti