Ainekset: (2 hengelle)
300-400g kirjolohifileetä (D-leikkuu)
mozzarella, siivututettuna
Chimichurrikastike:
ruukku tuoretta persiljaa, hienonnettuna
2 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
1/4 dl oliiviöljyä
3 rkl sambal oelek -chilitahnaa
3 rkl punaviinietikkaa
2 tl juoksevaa hunajaa
1 tl kuminan siemeniä
2 rkl kuivattua timjamia
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Leikkaa lohifilee annospaloiksi, levitä niiden päälle osa chimichurrikastikkeesta ja laita palat uunivuokaan. Kuumenna kiertoilmauuni 200-asteiseksi ja kypsennä lohipaloja paksuudesta riippuen 5-10 minuuttia. Poista palat uunista ennen kuin kypsyvät täysin ja lisää lohipalojen päälle siivutettua mozzarellaa. Laita lohipalat takaisin uuniin ja kypsennä vielä 5-10 minuuttia, kunnes mozzarella sulaa lohen päällä ja kala on kypsää. Tarjoile lohi pannulla käytetyn pinaatin ja aurinkokuivattujen tomaattikuutioiden kera ja laita loput chimichurrikastikkeesta lohen päälle.
300-400g kirjolohifileetä (D-leikkuu)
mozzarella, siivututettuna
Chimichurrikastike:
ruukku tuoretta persiljaa, hienonnettuna
2 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
1/4 dl oliiviöljyä
3 rkl sambal oelek -chilitahnaa
3 rkl punaviinietikkaa
2 tl juoksevaa hunajaa
1 tl kuminan siemeniä
2 rkl kuivattua timjamia
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Leikkaa lohifilee annospaloiksi, levitä niiden päälle osa chimichurrikastikkeesta ja laita palat uunivuokaan. Kuumenna kiertoilmauuni 200-asteiseksi ja kypsennä lohipaloja paksuudesta riippuen 5-10 minuuttia. Poista palat uunista ennen kuin kypsyvät täysin ja lisää lohipalojen päälle siivutettua mozzarellaa. Laita lohipalat takaisin uuniin ja kypsennä vielä 5-10 minuuttia, kunnes mozzarella sulaa lohen päällä ja kala on kypsää. Tarjoile lohi pannulla käytetyn pinaatin ja aurinkokuivattujen tomaattikuutioiden kera ja laita loput chimichurrikastikkeesta lohen päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti