Nämä herkulliset leipäset ilahduttivat aamupalapöytää taannoisena kotimaan matkailun kohokohtana ja olihan se vaan saatava resepti itsellekin. Alkuperä reseptille ei ole tiedossa eikä kuva tee oikeutta tuotokselle - mutta törkeän hyviä nämä ovat!
Ainekset: (6-10 kpl)
3 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
pieni ripaus ruususuolaa
0,5 tl ruokasoodaa
0,25 dl oliiviöljyä
2 dl kermaviiliä
2 dl juustoraastetta
1 tl juustokuminaa
1 tl jauhettua valkosipulimaustetta
Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään. Muotoile taikinasta pieniä kökkäreitä ja taputtele ne tasaiseksi uunipellille. Kuumenna uuni 225-asteiseksi ja paista leipäsiä 15-20 minuuttia, kunnes ovat saaneet hieman väriä pintaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti