Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pangasiustortillat

Jälleen kerran ahkera googlettaminen tuotti tulosta, kun etsin meille uutta reseptiikkaa kokeiltavaksi. Tortillat on meille tuttu, mieleinen ruoka, mutta aiemmin ei olla kalaa keksitty laittaa päätäytteeksi. Löytyi kuitenkin niin mahtava resepti täältä, että se yksinkertaisesti huusi meitä kokeilemaan itseään. Vaalean kalan virkaa toimittaa meillä pangasius, joka istui reseptiin enemmän kuin hyvin.


Ainekset: (2 hengelle)

400g pangasiuskalan fileetä
2 rkl oliiviöljyä
1 limen mehu
2 rkl cajun-maustetta
ruususuolaa
mustapippuria
tortillalettuja

2-3 avokaadoa, kuutioituna

purkki crème fraichea
korianteri, hienonnettuna

Pico de Gallo:
3-4 tomaattia, kuutioituna
punasipulia, hienonnettuna
punainen chili, hienonnettuna
2 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
1 limen mehu
kourallinen korianteria, silputtuna
ruususuolaa
mustapippuria

Sekoita keskenään öljy, limen mehu, cajun-mauste, ripaus ruususuolaa ja mustapippuria. Laita mausteseos kalan kanssa muovipussiin tai kulhoon ja peittele kala marinadilla. Anna kalan makustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia. Tällä välin tee pico de gallo, eli sekoita kaikki ainekset keskenään. Sekoita myös hienonnettu korianteri ja crème fraiche keskenään. Kun kala on marinoitunut, lämmitä tortillalettuja ja täytä ne kalalla, avokadokuutioilla, pico de gallolla ja korianterilla maustetulla crème fraichella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti