Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Paholaisen munat graavilohella

Ensitutustumisen jälkeen aiheeseen Deviled Eggs, tuli mieleen miettiä erilaisia variaatioita jo kokeillusta versiosta. Ja siihenhän netti tuntuu olevan reseptejä pullollaan jo valmiiksi, joten ei tarvinnut kuin valita omaan makuun mieleisin vaihtoehto. Ja sellainenhan löytyi, olipa vielä niin hyvää, että löi ensimmäisen kokeilun täysin laudalta.


Ainekset: (2 hengelle)

6 kovaksi keitettyä kananmunaa
50g graavilohta, hienonnettuna (säästä hieman koristeluun)
0,5 dl crème fraichea
3 rkl kevytmajoneesia
1 rkl Dijon-sinappia
2 rkl tuoretta sitruunanmehua
3 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
ruususuolaa
mustapippuria

Koristeeksi:

2 rkl punasipulia, hienonnettuna
2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
(pieniä kapriksia)

Kaiva lusikalla kananmunista keltuaiset. Laita kulhoon keltuaiset, crème fraiche, majoneesi, ruohosipuli, sinappi, sitruunanmehu, sekä ripaus ruususuolaa ja mustapippuria. Sekoita huolellisesti ja lisää joukkoon hienonnettu graavilohi. Täytä kananmunat seoksella ja ripottele päälle graavilohta, punasipulia ja halutessa kapriksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti