Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

torstai 19. joulukuuta 2013

Bruschetta al Pomodoro

Hurmaava annos, joka toimii niin alkuruokana kuin nautittuna sellaisenaan ilman menua ympärillään.


Ainekset: (4 hengelle)

100g kirsikkatomaatteja
2 rkl aurinkokuivattutomaattipestoa
1 yksikyntinen valkosipuli (hienonnettuna)
½ ruukku basilikaa
½ ruukku persiljaa
mozzarella
pieniä kapriksia
ruususuolaa
mustapippuria
vaaleaa leipää

Puolita kirsikkatomaatit, hienonna valkosipuli, yrtit ja kaprikset. Paloittele mozzarella ja leikkaa leipä siivuiksi ja levitä pestoa siivujen päälle. Ripottele peston päälle hienonnettua valkosipulia ja raasta päälle ripaus mustapippuria ja ruususuolaa. Asettele leivän päälle yrttisilppua, kapriksia, tomaatteja sekä mozzarellaa. Raaste vielä ripaus mustapippuri leivän päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti