Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Jalapeno/Green chili poppers cheddarkastikkeella

Otsikon mukaan, alunperin näihin metsästettiin jalapenoja, mutta kun ei niitä tuoreena löytynyt Citymarketista eikä Primasta, päädyimme soveltamaan reseptiä vihreillä chileillä. Lopputulos sopii erittäin hyvin niille, jotka eivät välitä turhan tulisesta. Pelkkää kuvaa katsomallakin tulee fiilis, että näitä TÄYTYY tehdä uudestaan!


















Ainekset: (2 hengelle)

Täyte:
6 Jalapenoa/vihreää chiliä, puolitettuna
2,5 dl maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl paloiteltua/raastettua cheddaria
1 tl chilikastiketta
1 tl sinappia
1 muna
2 kevätsipulia (vain vihreät osat)

Kuorrute:
2 munaa
2,5 dl leivänmuruja (ranskanleivästä)
ripaus raastettua parmesania
1 tl valkosipulisuolaa
1 tl mustapippuria

Kastike:
4 siivua Hocland Cheddaria
1 dl ruokakermaa
ripaus mustapippuria

Sekoita tuorejuusto, hienonnettu cheddar, chilikastike, sinappi, kananmuna ja silputut kevätsipulit. Sekoita toisessa kulhossa leivänmurut, valkosipulisuola ja raastettu parmesan. Raasta päälle ripaus mustapippuria. Halkaiset jalapenot/chilit puoliksi ja poista siemenet. Laita täytettä jokaiseen puolikkaaseen ja vatkaa kevyesti munat kulhossa. Kasta siihen jalapenon/chilin puolikkaat ja siirrä jalapenot/chilit kulhoon, jossa on leivänmurut jne. Peittele jalapenot/chilit seoksella ja nostele uunipellille leivinpaperin päälle. Lämmitä uuni 175 asteeseen (kiertoilmalla). Paista jalapenoja/chilejä n. 20-25 minuuttia, tai kunnes kuorrute alkaa tummumaan. Jalapenojen/chilien ollessa uunissa, valmista kastike. Kuumenna ruokakerma, lisää paloitellut cheddarviipaleet ja raasta joukkoon ripaus mustapippuria. Asettele lautaselle jalapenot/chilit ja kaada päälle cheddarkastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti