Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

tiistai 17. joulukuuta 2013

Viikunoita ja ilmakuivattua kinkkua

Tämä on yksi kiistaton lempparini alkuruokien osalta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin näyttävä ja makumaailmaltaan monipuolinen alkuruoka. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.


Ainekset: (2 hengelle)

4 isoa viikunaa
8 viipaletta Furlottin Prosciutto crudo -kinkkua
tuoretta basilikaa
balsamicoa
mustapippuria
ruususuolaa
ripaus sokeria

Leikkaa viikunat terävällä puukolla 8 osaan siten, että viikunat aukevat kuin kukkaset, varo leikkaamasta loppuun asti, jotta viikuna pysyy kasassa. Aseta viikunat lautaselle ja kierrä kaksi kinkkusiivua viikunan alaosan ympärille. Laita ripaus suolaa, mustapippuria ja sokeria viikunoiden keskiosaan ja ripottele päälle tuoretta basilikaa. Ripottele päälle vielä balsamicoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti