Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

torstai 10. heinäkuuta 2014

Katkarapupastaa lehtikaalen kera

Jälleen yksi loistava todiste siitä, ettei arkiruuan tarvitse olla joko nopeaa ja mautonta tai aikaavievää ja maukasta. Erittäin nopea, helppo ja tietysti myös oikein maukas arkiruoka.



Ainekset: (2 hengelle)

180g katkarapuja
3 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
2 tl chilirouhetta, mietoa
1 tl chilirouhetta, tulista
2-3 isoa lehtikaalen lehteä, suikaloituna
0,25dl kuivaa valkoviiniä
puolikkaan sitruunan mehu
180g kirsikkatomaatteja, puolitettuna
ruususuolaa myllystä
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
täysjyväspagettia
parmesan-lastuja

Kypsennä spagetit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja kuullota valkosipulia pari minuuttia. Lisää valkosipulin joukkoon chilirouheet. Lisää pannulle puolitetut tomaatit ja lehtikaalen suikaleet. Raasta joukkoon reilusti ruususuolaa ja mustapippuria. Kun lehtikaali pehmenee, lisää pannulle valkoviini ja sitruunamehu. Kiehauta nopeasti, jotta viinin alkoholi haihtuu. Pudota levyn länpöä ja lisää pannulle jäiset katkaravut. Pyörittele kastiketta muutaman minuutin ajan, jotta katkaravut sulavat. Annostele lautasille spagettia ja päälle kastiketta. Ripottele annoksen päälle hieman parmesan-lastuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti