Ainekset: (2 hengelle)
300g broilerin sisäfileetä
ripaus ruususuolaa
ripaus mustapippuria
2 kananmunaa
4 rkl maitoa
1 dl vehnäjauhoja
5 dl leivänmuruja (esim. ranskanleivästä)
50g pepperonisiivuja
370g Mutti chili-tomaattimurskaa
100g mozzarellaraastetta
75g parmesanlastuja
2 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
puolikas ruukku tuoretta persiljaa, silputtuna
juustotäytteistä tuorepastaa
Kuumenna kiertoilmauuni 200-asteiseksi. Sekoita kananmunat ja maito syvässä lautasessa. Hienonna vaalea leipä sauvasekoittimen avulla pieniksi murusiksi syvässä astiassa. Raasta myllystä ripaus ruususuolaa ja mustapippuria sisäfileiden päälle ja ripottele vehnäjauhot fileiden pintaan molemmin puolin. Kasta fileet kananmuna-maito-seokseen ja pyörittele niitä sen jälkeen leivänmurujen joukossa. Kuumenna sisägilli ja grillaa fileitä n. 8 minuuttia, kerran kääntäen. Nostele broilerin sisäfileet kypsennyksen jälkeen uunivuokaan, levitä fileiden päälle hienonnettua valkosipulia ja lado jokaisen fileen päälle 3 siivua pepperonia. Ripottele mozzarellaraaste ja parmesanlastut fileiden päälle ja kuumenna uunissa n. 8 minuuttia, kunnes juusto sulaa. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen. Asettele lautasille tuorepastaa ja broilerin fileitä ja koristele tuoreella persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti