Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

lauantai 19. syyskuuta 2015

Cajunbroileria paprika-sipulihöystöllä

Tässä on resepti, joka yllätti minut täysin. Ajattelin, ettei tämä kovin kummoista ole, mutta varmasti toimivaa ja kevyttä arkiruokaa, jolla saa vatsansa täyteen. Plussana vielä se, että ruoka on nopeasti valmistettavaa. Annokset kun sain lautasille ja pääsimme ruokaa maistamaan, annos olikin todella maukas! Cajun-mauste broilerinfileissä ja oman maun mukaan loraus tabascoa höystön joukkoon antavat kummasti ryhtiä makumaailmaan. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.



Ainekset: (2 hengelle)

300g broilerin fileitä
3 rkl cajun-maustetta

punainen paprika, kuutioituna
iso sipuli, hienonnettuna
2 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
3 rkl tomaattisosetta
1 rkl oliiviöljyä
ripaus tabascoa

täysjyvä riisiä, keitettynä

Asettele broilerin fileet lautaselle ja ripottele fileiden molemmin puolin cajun-maustetta. Hienonna sipulit ja kuutioi paprika. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota siitä sipuleja ja paprikaa viitisen minuuttia, kunnes alkavat hieman pehmetä. Lisää joukkoon tomaattisose ja ripaus tabascoa antamaan makua. Sekoita huolellisesti ja kuumenna pannulla muutama minuutti. Käännä lämpö pois levyltä ja anna seoksen makustua hetki. Tällä välin kuumenna grilli ja grillaa broilerin fileet kypsiksi. Sekoita halutessasi paprikahöystö riisin joukkoon tai annostele sitä lautasille riisin viereen. Lisää annoksiin vielä broilerin fileet ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti