Ainekset: (2 hengelle)
4 reilun kokoista siivua vaaleaa leipää
1 dl Valio Crea kolme sipulia -ruokakermaa
1 dl Valio Crea mustapekka -ruokakermaa
nokare voita
50g crème fraîchea
150g miniluumutomaatteja, puolitettuna
oliiviöljyä
ripaus ruususuolaa
100g naudan leikkelettä
tuoretta timjamia
Kuumenna kiertoilmauuni 150-asteiseksi. Asettele puolitetut miniluumutomaatit leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja ripottele päälle oliiviöljyä ja suolaa. Paista tomaatteja puolisen tuntia ja käännä sen jälkeen grillivastus päälle ja anna tomaattien olla uunissa vielä 5-10 minuuttia. Kaada ruokakermat matalalle lautaselle ja sekoita huolellisesti. Kuumenna paistinpannu keskilämmölle ja sulata siihen nokare voita. Kasta leipäsiivut molemmin puolin kermaseokseen ja paista pannulla kullanruskeiksi. Sipaise leipäsiivujen päälle crème fraîchea ja asettele päälle reilusti leikkelettä, tomaatteja ja tuoretta timjamia. Tarjoile heti, mieluiten kylmän samppanjan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti