Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Grillatut pesto-mozzarellatomaatit

Kesä ja grilliruoka, siinä on yksi aivan mahtava yhdistelmä. Mikäpä sen mukavampaa, kun kotiterassin kylpiessä auringonvalossa ja -lämmössä, sekä syödä että laittaa päivän ruoka tästä ihanasta ilmiöstä nauttien. Ja jälleen kerran, yksinkertainen voi olla todella hyvää. Näitä tomaatteja voi tarjoilla lisukkeena oikeastaan minkä tahansa muun grilliherkun kera. Näitä on tarjottu meillä niin grillattujen naudanlihapihvien kuin broilerin sisäfileidenkin kera ja hyvältä ovat molempien kyljessä maistuneet. Grilli kuumaksi ja kesästä nauttimaan!



Ainekset: (4 hengelle)

10 tomaattia, puolitettuna
2 mozzarellaa, siivutettuna

itsetehtyä vihreää pestoa (kts. resepti täältä)

Kuumenna grilli keskilämmöllä ja grillaa tomaatteja leikkuupuoli alaspäin muutama minuutti. Kun tomaatit saavat paistopintaan hieman väriä nosta ne pois grillistä ja sivele jokaisen tomaatin leikkuupintaan reilusti vihreää pestoa. Lisää peston päälle siivu mozzarellaa ja siirrä tomaatit takaisin grilliin, pesto/mozzarellapuoli ylöspäin. Grillaa taas kunnes tomaatit alkavat pehmenemään ja mozzarella alkaa sulaa. Tarjoile heti sellaisenaan tai vaikka grillattujen pihvien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti