Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

lauantai 2. heinäkuuta 2016

Hedelmäiset jälkiruokavartaat

Taannoin etsin sateisen lauantain menuun piristystä tuoreiden hedelmien muodossa, tehden niistä jälkiruokaa. Grilli on meillä kuumana vuodesta toiseen suurimman osan vuodesta, vaikka onhan se mieluisinta hommaa kesäsäällä, satoi tai paistoi. Näin ollen olikin luontaista laittaa hedelmät grilliin, menussa kun ei tällä kertaa muuta grillattavaa ollut. Alkuperäisen reseptin tähän ideaan löysin täältä.



Ainekset: (4 hengelle)

8 grillivarrasta

kypsä mango, kuutioituna
2 kiwiä, kuutioituna
2 päärynää, kuutioituna
16 mansikkaa
vaahtokarkkeja, puolitettuna

tummaa suklaata, sulatettuna

Kuutioi kaikki hedelmät reilun kokoisiin paloihin. Pinoa hedelmiä vuorotellen vartaisiin mansikoiden ja puolitettujen vaahtokarkkien kanssa. Sulata suklaa. Grillaa vartaita muutama minuutti, kunnes hedelmät saavat hieman väriä ja vaahtokarkit pehmenevät. Annostele lautasille ja ripottele sulatettua suklaata varteiden päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti