Ainekset: (3 hengelle)
3 siivua leipää / henkilö
graavilohi-vuohenjuustotäyte:
150g graavilohta, hienonnettuna
100g pehmeää vuohenjuustoa
1 rkl sitruunamehua
1 tl raastettua sitruunan kuorta
ruukku tuoretta tilliä, hienonnettuna
oliivi-artisokansydäntäyte:
2 tomaattia, kuutioituna
kourallinen kivettömiä oliiveja, hienonnettuna
3 artisokan sydäntä, hienonnettuna
kourallinen tuoretta rosmariinia, hienonnettuna
tomaatti-mozzarellatäyte:
2 tomaattia, kuutioituna
125g mozzarellaa, kuutioituna
kourallinen tuoretta basilikaa, hienonnettuna
tilkka oliiviöljyä
reilu ripaus mustapippuria
(koristeeksi tuoretta timjamia)
Sekoita jokaisen täytteen ainekset keskenään. Täytteitä on tärkeää maistaa tekovaiheessa, jotta ainekset ovat varmasti tasapainossa ja omaan makuun sopivia. Anna täytteiden makustua jääkaapissa n. puoli tuntia ennen tarjoilua. Leikkaa leivistä pieniä siivuja ja laita jokaista täytettä yhdelle leivälle per annos. Koristele annokset halutessasi tuoreen timjamin oksilla. Tarjoile kylmän samppanjan kera.
Gluteeniton versio. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti