Ainekset: (2 hengelle)
300g suikaloitua broilerin fileetä
2 kpl yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
3 cm pala tuoretta inkivääriä, raastettuna
punainen chili, hienonnettuna
500g tomaattimurskaa
4 dl kookosmaitoa
ruukku tuoretta korianteria, hienonnettuna
kukkakaali, raastettuna
nokare voita
Hienonna valkosipuli ja chili ja kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna syvällä pannulla nokare voita ja kuullota valkosipulia, chiliä ja inkivääriä siinä pari minuuttia. Lisää suikaloidut kanafileet pannulle ja paista kypsäksi. Lisää pannulle tomaattimurska sekä kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kastikkeen keittyä 10-15 minuuttia kasaan miedolla lämmöllä, lisää loppuvaiheessa silputtu korianteri kastikkeen joukkoon. Kastikkeen keittyessä kasaan, raasta kukkakaali pieneksi silpuksi ja kuumenna toisella pannulla pieni nokare voita. Kun voi sulaa, lisää kukkakaali pannulle ja paista kunnes pehmenee hieman. Annostele lautasille kukkakaaliriisiä ja kastiketta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti