Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Hedelmäcocktail

Yksinkertaisesti hyvää ja kaunista, sillä voisi mielestäni kuvailla hedelmäsalaattia parhaiten. Tuoreet, mehukkaat hedelmät ovat sellaisenaan upeita ja herkullisia eivät tarvitse rinnalleen mitään ihmeellisyyksiä. Olen viime aikoina mieltynyt kovasti tämän kaltaisiin jälkiruokiin ja tällä kertaa valikoimme mieheni kanssa vähän erikoisempia hedelmiä jälkiruuan rooliin. Kaikki nämä toimivat erinomaisesti keskenään, joten tämä piti lisätä reseptikirjaan. Eksoottisemmat hedelmät tuovat mukavasti vaihtelua perinteisiin vaihtoehtoihin ja pitahaya itsessään tekee annoksista erittäin näyttäviä!



Ainekset: (2 hengelle)

200g cantaloupemelonia, kuutioituna
2 sharonia/persiomonia, kuutioituna
1 pitahaya, kuutioituna
100g mansikoita, kuutioituna

Kuutioi hedelmät ja asettele cocktail-laseihin tai muuhun annosastiaan. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti