Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

maanantai 11. marraskuuta 2019

Graavilohipasta

Tässä on pimeneviin syysiltoihin mitä mainioin ruoka! Ajatus annokseen heräsi siitä, että mieli teki graavilohta ja sateinen ja synkkä sää vaati tuhtia pastaa. Mascarponejuusto tekee annoksesta erittäin tuhdin ja sitruunanmehu raikastaa kokonaisuutta kivasti. Olen ennenkin kehunut kantatie 51:n varrella olevaa Four Seasons Fish -nimistä kalakauppaa ja olen erityisen ihastunut heidän lime-inkiväärigraaviloheensa. Sitä käytinkin tässä annoksessa ja uskon sen tuoneen oman lisänsä täydellisen ihanaan makuun. Tämä oli niin helppo ja nopea ruoka valmistaa, että sopii sen puolesta hyvin myös arkiruuaksi.


Ainekset: (2 hengelle)

175g graavilohta, reiluiksi suikaleiksi leikattuna
gluteenitonta pastaa
2 rkl mascarponejuustoa
2 rkl sitruunan mehua
tuoretta tilliä, hienonnettuna
ripaus ruususuolaa
reilu ripaus mustapippuria
(sitruunan kuoriraastetta)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Sekoita valutetun pastan joukkoon mascasponejuusto ja sitruunamehu ja sekoita huolellisesti. Sekoita pastan joukkoon myös tilli ja suikaloitu graavilohi. Mausta ripauksella ruususuolaa ja reilulla ripauksella mustapippuria ja halutessasi myös sitruunan kuoriraasteella. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti