Lauantain menun rakentelin tällä kertaa sen ympärille, että mieli teki graavilohta. Juusto ei ole koskaan huono idea alku-, pää- tai jälkiruuassa ja tuhdille fetajuustolle raikastusta tulee kirpeästä kiivistä. Annosta kootessani mietin mustapippurin ja balsamicon lisäämistä annoksiin, mutta päätin kuitenkin kokeilla, toimisiko yhdistelmä sellaisenaan. Voin kertoa, että toimii. Kaikki annoksen elementit sopivat siihen, kuin nenä päähän. Jälleen yksi helppo ja nopea resepti, jolla saa hauskaa vaihtelua tavanomaisempien alkupalojen rinnalle.
Ainekset: (2 hengelle)
100g lime-inkiväärigraavilohta, hienonnettuna
100g Patros fetajuustoa, kuutioituna
2 kiiviä, siivutettuna
tuoretta korianteria, hienonnettuna
kokonaisia rosepippureita
Kuori kiivit ja siivuta ne. Leikkaa fetajuustosta reilun kokoisia paloja ja asettele ne kiivisiivujen päälle. Hienonna graavilohi ja asettele sitä reilusti fetajuustopalojen päälle. Ripottele päälle hienonnettua korianteria ja rosepippureita ja tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti