Pyrin syömään pari kertaa viikossa kalaa, jotta ruokavalio pysyy mahdollisimman monipuolisena. Tällä viikolla työprojektin kanssa tiedossa oli pitkäksi venyviä työpäiviä, joten tein sen harvinaisen ratkaisun, että mietin koko viikon arkiruuat valmiiksi jo sunnuntaina. Ja jokainen sillä ajatuksella, että helppoa ja nopeaa, mutta silti maukasta. Samalla ostin ensimmäistä kertaa ikinä kotimaista kirjolohisuikaletta, enkä (norjalaista) lohifileetä ja paloitellut sitä sitten itse. Joka kerta se jaksaa hämmästyttää - ei aina tarvitse ihan kaikkea tehdä itse ja joskus on ihan tosi jees päästää itsensä vähän helpommalla, myös ruuanlaitossa. Tämä kastike valmistui 15 minuutissa ja on erinomainen nopea ja helppo arkiruoka.
Ainekset: (2 hengelle)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti