Usein paras reseptiikka syntyy sillä, että ei huvita mennä ruokakauppaan ja päätyy tekemään päivän ruuan periaatteella "mitä kaapeista löytyy". Tällä kertaa sieltä löytyi kanasuikaleita ja ainekset uudenlaiseen, ihanan kermaiseen ja herkulliseen pastakastikkeeseen. Tässä kastikkeessa on taas kaikki ne elementit, joista meillä tykätään kovasti - limen raikkaus, chilin tulisuus ja mascarponen kermaisuus.
Ainekset: (2 hengelle)
kanafileesuikaleita
ripaus ruususuolaa
ripaus mustapippuria
iso sipuli, kuutioituna
1-kyntinen valkosipuli, hienonnettuna
reilu loraus oliiviöljyä
punainen chili, hienonnettuna
limen mehu ja kuoriraaste
150g mascarponejuustoa
140g tomaattisosetta
hunajaa
rucolaa
gluteenitonta pastaa
Keitä gluteeniton pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna reilu loraus oliiviöljyä paistinpannulla ja lisää sipulit pannulle. Kuullota niitä hetki ja lisää sen jälkeen kanasuikaleet pannulle. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Kun kana alkaa olla kypsää, lisää pannulle chilit ja pyörittele hetki niitä pannulla. Lisää pannulle mascarponejuusto, tomaattisose, lime mehu ja kuoriraaste. Sekoita huolellisesti ja mausta pienellä tilkalla hunajaa. Lisää rucola pannulle viimeisenä ja sekoita huolellisesti kastikkeen joukkoon. Nostele annoksiin pastaa ja kastiketta ja koristele halutessasi limen kuoriraasteella, chilillä ja rucolalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti