Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

keskiviikko 5. tammikuuta 2022

Panang curry kanaa mascarponejuuston kera

Joulun lähestyessä meillä ei liiemmin panostettu ruuanlaittoon, vaan enemmän keskityttiin suunnittelemaan joulun ja uuden vuoden ruokailotteluja. Tämä resepti syntyi eräänä arkipäivänä sen seurauksena, että päivälliseksi suunnittelemani kanapasta ei innostanutkaan minua enää siinä vaiheessa, kun päivällisen kokkausaika oli käsillä. Onneksi jääkaapin perusvarantoihin kuuluu monipuolisesti kaikenlaista ja lopputuloksena syntyi tämä herkullinen, hieman erilainen panang currytahnalla maustettu annos.

Ainekset: (2 hengelle)

300g kanafileesuikaleita
tilkka seesamiöljyä
2 tl Panang curry tahnaa
2 rkl mascarponejuustoa
2 rkl tomaattisosetta
sitruunan mehu (ja kuoriraaste)
reilusti tuoretta tai pakastettua korianteria
 
riisiä
 
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaisesti. Riisin keittyessä, kuumenna seesamiöljy paistinpannulla ja lisää pannulle kanafileesuikaleet. Kun suikaleet kypsyvät, lisää panang curry tahna ja sekoita se kanasuikaleiden joukkoon. Laske levyn lämpötilaa hieman ja lisää pannulle loput ainekset. Sekoita huolellisesti ja anna kastikkeen maustua kymmenisen minuuttia. Annostele lautasille riisiä ja kastiketta ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti