Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

torstai 1. syyskuuta 2022

Appelsiini-mozzarellasalsa

Kesä on raikkaiden ja kevyiden ruokien kulta-aikaa. Pastat, riisit ja perunat jää hetkeksi unholaan, kun lautasille laitetaan mieluummin kasviksia, sellaisenaan tai vaikkapa salaattina. Tämä resepti syntyi ihan sattumalta sellaisen erikoisen sattuman myötä, että ruokakaupasta oli sekä sitruunat, että limet kokonaan loppu. Päivän ruokaan kun niitä olin hakemassa, niin ei auttanut kun alkaa soveltamaan. Lopputulos oli se, että keksin korvata edellämainitut sitrushedelmät appelsiinilla ja näin syntyikin myös lisukkeen osalta aivan uusi versio salsasta.

Ainekset: (2-3 hengelle)

Appelsiini, kuorittuna ja hedelmäliha pilkottuna
Minimozzarellapalloja, puolitettuna
rasiallinen isoja luumutomaatteja, neljään osaan pilkottuna
punasipuli, hienonnettuna
tuoretta ruohosipulia, hienonnettuna
pieni tilkka oliiviöljyä
(ripaus mustapippuria)

Laita kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita huolellisesti. Mausta halutessasi vielä ripauksella mustapippuria. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti