Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

perjantai 18. marraskuuta 2022

Rapuja tulisen tomaattisalsan kera

Tässä on erinomainen esimerkki siitä, miten arkenakin voi kokata ihanaa ruokaa ja fiksuilla ratkaisuilla saa sitä suorastaan lähes pikaruokana. Tuorekset on tullut tutuksi aiemmin, mutta nyt silmiin osui itselleni uusi tulinen tomaattisalsa. Ilman tätä ihanaksi osoittautunutta tuotetta, olisi tämän annoksen valmistamiseen mennyt huomattavasti kauemmin aikaa. Nyt salsan sai valmiina ja ei tarvinnut kuin lisätä ravut ja vähän tuunailla ja johan oli kerrassaan herkullinen arkiruoka valmista!

 

Ainekset: (2 hengelle)

150g kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä (kypsiä)

1-kyntinen valkosipuli, hienonnettuna
300g Tuorekset tulinen tomaattisalsaa
puolikkaan sitruunan mehu ja kuoriraaste
tuoretta korianteria, hienonnettuna
 
keitettyä riisiä
 
koristeeksi Cavi-art merileväkaviaaria ja korianterisilppua

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja kuumenna pannulla tilkka oliiviöljyä. Kuullota valkosipulia siinä hetki ja lisää sitten pannulle ravunpyrstöt, tuorekset sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste. Pyörittele niitä pannulla, kunnes ravut lämpenevät ja tarjoile keitetyn riisin kanssa.
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti