Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

maanantai 3. huhtikuuta 2023

Makoisa "suklaa"mousse

Tiedättehän sen fiiliksen, kun tekisi jotain makeaa mieli - juuri, kun oot päättänyt, että pyrit eroon sokerihampaan kolotuksesta muilla keinoilla, kun syömällä sokeria. Tämä mousse syntyi muiden reseptiikkaa selaamalla ja niitä yhdistelemällä. Omaan makuun sopii marjojen lisäksi myös ihanat pistaasipähkinät, joten päätin sisällyttää annokseen myös niitä koristelun osalta. Tällä lähti sekä iltapalanälkä että makean himo - siitä syystä resepti talteen tämän herkun osalta!

Ainekset: (2 hengelle)

2 keskikokoista avokadoa
1 iso banaani
vajaa 1 dl raakakaakaojauhetta
1 dl Fazer Barista kaurajuomaa
pieni ripaus ruususuolaa
(hieman hunajaa)

hienonnettuja pistaasipähkinöitä
punaviinimarjoja
mustaviinimarjoja

Poista avokadoista kivet ja kaavi avokado kuorista lusikan avulla syvään kulhoon. Kuori banaani ja paloittele se kulhoon. Lisää kaakaojauhe, kaurajuoma ja ripaus ruususuolaa. Halutessasi voi lisätä mousseen makeutta hunajalla. Survo ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi ja annostele se tarjoiluastioihin. Koristele viinimarjoilla ja pistaasipähkinöillä ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti