Julkaisin taannoin tämän reseptin uunissa paahdetuista kikherneistä. Innostuin niistä sen verran, että päätin nyt kirjoitella ylös myös reseptiikan, joihin uunissa paahdettuja kikherneitä pystyy hyödyntämään. Itse toki syön niitä jopa välillä aamupuuron joukossa, mutta ne ovat erinomainen lisä monessa muussakin tuomaan lisää ruokaisuutta vaikkapa salaattiin.
Ainekset: (2 hengelle)
400g suikaloitua broilerin rintafileetä
oliiviöljyä
tuoretta ruohosipulia
ripaus mustapippuria
vihersalaattia
miniluumutomaatteja, puolitettuna
viinirypäleitä, puolitettuna
fetajuustoa, kuutioituna
pari ruokalusikallista uunissa paahdettuja kikherneitä
(tuoretta ruohosipulia, hienonnettuna)
Kuumenna paistinpannulla tilkka oliiviöljyä ja lisää broileri fileesuikaleet pannulle. Paista kypsäksi ja mausta tuoreella ruohosipulilla ja ripauksella mustapippuria. Pese ja revi vihersalaatti annoslautasille ja lisää lautasille tomaatteja, viinirypäleitä, kuutioitua fetajuustoa, kanaa ja viimeisenä kikherneitä. Koristele halutessasi tuoreella ruohosipulisilpulla ja tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti