Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

perjantai 7. helmikuuta 2014

Lämpimät pizzaleivät

Herkullisia, helppoja ja nopeita leipiä välipalaksi, iltapalaksi tai vaikka aamupalaksi.


Ainekset: (2 hengelle)

6 sämpylää
4 rkl tomaattisosetta
2 rkl tummaa siirappia
6 siivua juustoa, ohuiksi suikaleiksi leikattuna
6 siivua pippurikinkkua, ohuiksi suikaleiksi leikattuna
1 suippopaprika, ohuiksi suikaleiksi leikattuna
ripaus Provencen mausteseosta

Puolita sämpylät. Sekoita tomaattisose ja siirappi keskenään ja voitele sämpylän puolikkaat seoksella. Laita ripaus mausteseosta jokaiseen puolikkaaseen. Lado päälle suikaloidut paprikat, kinkut ja juustot. Kuumenna leipiä 200-asteisessa kiertoilmauunissa n. 5 minuuttia tai kunnes juusto hieman sulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti