Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

perjantai 7. helmikuuta 2014

Katkaraputäytteiset cannellonit

Tämä resepti tuli vastaan, kun sain päähäni kokeilla cannelloneja ja metsästin internetin ihmeellisestä maailmasta siihen sopivaa reseptiikkaa. Uudesta tuttavuudesta tuli välitön hitti meillä, täyte osui ja upposi meidän molempien makuhermoihin täydellisesti.


Ainekset: (2-3 hengelle)

1 pkt cannelloneja

Täyte:
500g pakastekatkarapuja
iso sipuli
2 yksikyntistä valkosipuli
1 tl currymaustetta
200g valkosipulituorejuustoa
tuoretta tilliä (säästä hieman koristeluun)
1 tl sitruunapippuria
ripaus ruususuolaa
1 rkl öljyä, kuullottamiseen

Kastike:
2dl ruokakermaa
500g paseerattua tomaattia
loraus tummaa siirappia
175g juustoraastetta

Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna currya hetki. Lisää sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi ja pehmeiksi. Lisää katkaravut ja tuorejuusto pannulle. Sekoita ja anna juuston sulaa. Lisää joukkoon vielä hienonnettu tilli, suola ja sitruunapippuri. Nosta täytettä putkien sisään esimerkiksi pikkulusikan avulla. Täytä kaikki putket ja nosta ne voideltuun uunivuokaan vieri viereen. Kaada päälle tomaattikastike, johon on sekoitettu kerma. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä cannelloneja 200 asteisessa kiertoilmauunissa n. 20 minuuttia. Nostele annokset lautasille ja ripottele päälle tilliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti