Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

tiistai 25. helmikuuta 2014

Thai-tyylistä kastiketta kanafileille

Tässä on resepti, joka osoittaa jälleen kerran sen, ettei arkiruuan tarvitse olla monimutkaista ollakseen herkullista. Kanat marinoidaan kastikeaineksilla ja marinointiaikaa on hyvä varata puolesta tunnista pariin tuntiin.

 
Ainekset: (2 hengelle)

2-3 kpl kanafileitä
tilkka oliiviöljyä paistamiseen

ruukku tuoretta korianteria
2dl kookosmaitoa
1 dl sweet chili -kastiketta
2 rkl limemehua
2 tl Chili & Lime -mausteseosta

riisinuudeleita

Hienonna korianteri, jätä muutama lehti koristeluun. Sekoita kookosmaito, sweet chili-kastike, limemehu, mausteseos sekä korianteri keskenään. Poista kanafileet pakkauksestaan ja laita ne syvään kulhoon. Kaada marinadi päälle ja nostele kanafileitä, jotta marinadia on fileiden joka puolella. Anna kanojen marinoitua jääkaapissa puolesta tunnista pariin tuntiin. Kun kanat on marinoituneet, nostele ne pois marinadin joukosta. Kaada marinadi kastikekattilaan ja kuumenna kiehuvaksi miedolla lämmöllä. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja kypsennä kanafileet. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kasaan annos ja ripottele päälle korianteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti