Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Feta-avokadosalaatti

Salaatteja olen kehunut jo niin moneen otteeseen, etten tee sitä tällä kertaa. Tähän yhdistin monesta mahtavasta salaattireseptistä ne ainekset, jotka meille maistuu. Kiireessä unohdin tehdä krutonkeja, mutta ensi kerralla laitan niitäkin. Kaikkineen taas aivan mahtava kombinaatio makeaa viinirypälettä, suolaista fetajuustoa ja kermaisen pehmeää avokadoa. Siihen vielä rapeat krutongit päälle, niin ei voisi salaatti paljoa enää olla parempaa!



Ainekset: (2 hengelle)

1 pussi salaattisekoitusta
200g Patros fetajuustoa, kuutioituna
2 avokadoa, kuutioituna
150g viinirypäleitä, puolitettuna

venhäpaahtoleipää, kuutioituna
2 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
oliiviöljyä
ripaus mustapippuria
ripaus ruususuolaa

balsamicoa

Asettele salaattisekoitus syville lautasille. Kuutioi fetajuusto ja avokadot ja puolita viinirypäleet ja asettele annoksiin. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja lisää valkosipulit pannulle. Kuullota niitä pari minuuttia ja lisää leipäkuutiot pannulle. Paista paahtoleivän palasia pannulla muutama minuutti, jotta ne saavat rapean pinnan. Mausta leipäkuutiot suolalla ja pippurilla. Siirrä leipäkuutiot pannulta salaattiannoksiin ja ripottele annosten päälle balsamicoa ja halutessa ripaus mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti