Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Jäinen melonikeitto katkaravuilla

Käteeni tarttui taannoin Gordon Ramsayn parhaat -kirja, eikä suotta. Gordonin reseptejä on meillä toteutettu ennenkin, hyvällä menestyksellä. Eikä tämä ollut poikkeus, loistava, erilainen alkuruoka.



Ainekset: (2 hengelle)

kokonainen cantaloupemeloni, kuutioituna
4 rkl luonnon jogurttia

75g katkarapuja, sulatettuna
salottisipuli, hienonnettuna
Granny Smith -omena, kuutioituna
tuoretta korianteria, hienonnettuna
2 rkl majoneesia
reilu loraus tuoretta limen mehua
ripaus mustapippuria
ripaus ruususuolaa

Laita kaksi jälkiruokakulhoa pakastimeen jäähtymään. Kuori meloni ja poista siitä siemenet. Kuutioi meloni ja laita kuutiot ja jogurtti syvään muovikulhoon. Survo sauvasekoittimella seos tasaiseksi ja kaada jäähdytettyihin jälkiruokakulhoihin. Sekoita keskenään katkaravut, salottisipuli, omena, korianteri, majoneesi, limenmehu ja mausta ripauksella mustapippuria ja ruususuolaa. Kauho seosta jäähdytetyn meloniseoksen keskelle ja tarjoile välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti