Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Jamie Oliverin kanaa Gangnam-tyylillä

Jamie Oliver taidetaan tuntea parhaiten siitä, että hän tekee mutkatonta, helppoa, mutta mahdottoman maistuvaa ruokaa. Ja vieläpä varsin perusraaka-aineista, ilman mitään suurensuurta hifistelyä. Joitakin reseptejä on tullut kokeiltua aiemminkin, mutta tämä oli kirkkaasti paras tähän asti! Jamien resepteissä käytetään myös chiliä rohkeasti, mikä sopii meille enemmän kuin hyvin.



Ainekset: (2 hengelle)

300g broilerin maustamattomia sisäfileitä
2 rkl tulista chilikastiketta
1,5 dl omenamehua
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl makeaa misokastiketta
3cm pala tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
2 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
4 kevätsipulia, hienonnettuna
puolikas ruukku tuoretta korianteria, hienonnettuna
tuore punainen chili, viipaloituna
(3 rkl seesaminsiemeniä, pannulla paahdettuna)

Sekoita keskenään chilikastike, omenamehu, hunaja, misokastike, inkivääri, valkosipuli ja puolet kevätsipuleista. Kuumenna pannu keskilämmölle ja lisää pannulle broilerin sisäfileet sekä kastikeseos. Anna kastikkeen kiehua maltillisesti ja käännä sisäfileitä kerran, jotta kypsyvät molemminpuolin. Kun fileet on kypsät, nostele ne kastikkeen joukosta pois ja kuumenna kastike kiehuvaksi. Keitä muutama minuutti, jotta kastike saostuu kunnolla. Nostele annoksiin broilerin sisäfileitä, kaada päälle reilusti kastiketta ja ripottele korianteria, punaista chiliä ja loput kevätsipulit annosten päälle. Tarjoile salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti