Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

lauantai 1. elokuuta 2015

Aurinkokuivatuilla tomaateilla ja mozzarellalla täytetyt paprikat

Yksinkertainen on, noh, jos ei kaunista niin tässä tapauksessa ainakin herkullista! Meillä on perinteinen lauantaimenu jäänyt viime aikoina jonnekin niiden kuuluisien "mukakiireiden" jalkoihin ja halusinkin tehdä tänä viikonloppuna ryhtiliikkeen asian suhteen. Kolme ruokalajia oli yllättävän helppo rakentaa, kun oli selkeä ajatus siitä, mitä haluaa. Alkuruuan suhteen lähdin ihan vapaasti soveltamaan sitä, mikä sillä hetkellä tuntui hyvältä ja minkä tiesin sopivan meidän mieltymyksiin. Siitä syntyikin todella yksinkertainen, mutta erittäin maistuva alkuruoka. Tätä reseptiä hyödynnetään meillä varmasti jatkossakin, niin alkuruokana, välipalana kuin iltapalanakin.



Ainekset: (2 hengelle)

2 punaista paprikaa
8 rkl aurinkokuivattua tomaattia kuutioina
6 rkl mozzarellajuustoraastetta
200g ranskanleipää, muruina

Puolita paprikat ja kaavi niistä sisus pois (siemenet ja malto). Asettele puolikkaat leivinpaperilla peitetyn uunipellin päälle ja kuumenna kiertoilmauuni 175-asteiseksi. Murusta sauvasekoittimella ranskanleipä ja sekoita joukkoon aurinkokuivatut tomaatit ja suurin osa juustoraasteesta. Täytä paprikan puolikkaat seoksella ja ripottele hieman juustoraastetta seoksen päälle. Kypsennä täytettyjä paprikanpuolikkaita n. 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä. Anna jäähtyä viitisen minuuttia ja tarjoile rotevan punaviinin kera.

The Wanted Zin 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti