Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Vuohenjuustopastaa broilerin kera

Tämä on taas näitä tapauksia, joissa aivan sattumalta ja suunnittelematta, löytää jotain ihan muuta kuin alunperin etsi, mutta mitä pitää päästä kokeilemaan. Etsin nimittäin broilerille hyvää, vähän erilaista marinadireseptiä ja löysinkin tämän. Toki marinadireseptikin tuli vastaan, mutta eri sivustolta. Vihreässä keittiössä -blogi ei ole minulle tuttu entuudestaan, mutta mitä enemmän sitä selailin, sitä varmemmin tiesin löytäneeni itselleni taas uuden blogin, jota seurata. Sen verran herkullisen oloisia reseptejä sivulta löytyy, että pitäähän ne päästä testaamaan! Tämä pasta-annos pääsi meillä testaukseen eilen ja tämä oli juuri sitä mitä odotin ja himpun verran parempaakin, eli yksinkertaista, nopeaa, mutta varsin herkullista arkiruokaa. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.



Ainekset: (2 hengelle)

250g broilerin fileitä
puolikas ruukku timjamia
valkopippuria
ruususuolaa

sipuli, hienonnettuna
yksikyntinen valkosipuli, hienonnettuna
7 kpl pakastepinaattikuutioita
250g miniluumutomaatteja, puolitettuna
200g créme fraîchea
vuohenjuustoa
mustapippuria
oliiviöljyä

pinjansiemeniä
cappelli täysjyväpastaa

Hienonna timjami ja ripottele se broilerin fileiden päälle. Raasta myllystä reilu ripaus valkopippuria ja ruususuolaa jokaiselle fileelle. Nosta pakastepinaattikuutiot huoneenlämpöön. Anna fileiden makustua hetki huoneenlämmössä. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja puolita miniluumutomaatit. Leikkaa broilerin fileet annospaloiksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljytön pannu keskilämmöllä ja paahda pinjansiemeniä muutama minuutti. Siirrä siemenet sivuun ja kaada pannulle tilkka oliiviöljyä. Kuullota siinä ensin sipulia pari minuuttia ja lisää sitten pannulle valkosipuli ja broilerin palat. Kun broilerin palaset alkavat olla miltei kypsiä, lisää pannulle pinaattikuutiot ja hetken päästä puolitetut tomaatit. Pyörittele näitä pannulla pari minuuttia ja pienennä sen jälkeen levyn lämpöä. Lisää sitten joukkoon crème fraîche ja sekoita huolellisesti. Mausta mustapippurilla ja ruususuolalla ja murenna kastikkeen joukkoon vuohenjuustoa. Kasaa annoksiin pastaa, kastiketta ja ripottele pinjansiemeniä annosten päälle ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti