Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

perjantai 20. tammikuuta 2017

Juustoinen kana-pastapaistos

Sateisen ja synkän talven keskellä kaipaa välillä ruokaa, joka hivelee sielua. Sellaista ihanan tuhtia ja maukasta. Tämän reseptin ajatus syntyi juuston ja pastan mieliteosta. Meidän mielestä kun sellaista ruokaa ei olekaan, jossa olisi liikaa juustoa. Ruoka valmistuu varsin nopeasti, joten tämä sopii myös arkiruuaksi. Ja mikä parasta, tällä ohjeella tulee sen verran isompi satsi, että kahdelle hengelle tässä on kahden päivän ruoka. Seuraavana päivänä ruuanlaitto on vielä helpompaa, kun ei tarvitse kuin lämmittää päivän ruoka.



Ainekset: (4 hengelle)

tilkka oliiviöljyä
1-kyntinen valkosipuli, hienonnettuna
300g broilerin fileesuikaleita
ripaus ruususuolaa
ripaus mustapippuria
ripaus mietoa chilirouhetta
2 x 370g Mutti yrittimaustettua tomaattimurskaa

200g gluteenitonta pennepastaa
2 mozzarellaa, raastettuna
150g Juustoportin vuohen GR juustoraastetta
kourallinen tuoretta basilikaa, silputtuna

Kuumenna pannulla tilkka oliiviöljyä ja lisää valkosipulit pannulle. Kuullota niitä pannulla paeri minuuttia ja lisää broilerin fileesuikaleet pannulle. Paista ne kypsiksi ja mausta ne suolalla, mustapippurilla ja miedolla chilirouheella. Lisää tomaattimurska pannulle ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele pieni uunivuoka oliiviöljyllä ja kaada puolet pastasta vuokaan. Nostele päälle puolet kana-tomaattimurskaseoksesta ja ripottele päälle puolet molemmista juustoraasteista ja puolet basilikasilpusta. Kaada loput pastasta vuokaan, sen päälle kana-tomaattimurskaseoksen ja juustoraasteiden loppu sekä loput silputusta basilikasta. Kypsennä paistosta 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto sulaa kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti