Ainekset: (2 hengelle)
8 katkaravun pyrstöä
Marinadi:
4 rkl oliiviöljyä
1-kyntinen valkosipuli, hienonnettuna
sitruunaruoho, hienonnettuna
punainen chili, hienonnettuna
3 rkl limen mehua
puolikas ruukku tuoretta korianteria, hienonnettuna
puolikas kurkku, siivutettuna
2 avokadoa, kuutioituna
ripaus ruususuolaa
ripaus mustapippuria
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita syvään kulhoon ravun pyrstöt ja kaada marinadi niiden päälle. Kääntele pyrstöjä, jotta ovat kauttaaltaan marinadissa. Laita ne maustumaan jääkaappiin, puolesta tunnista kahteen tuntiin. Kun ravunpyrstöt ovat marinoituneet, valmista kurkku-avokadosalaatti. Siivuta juustohöylällä kurkusta ohuita suikeroita ja kääri ne rullalle. Kuutioi avokado ja annostele sitä kurkkurullien kera annoslautasille. Raasta myllyistä ripaus suolaa ja mustapippuria avokadon ja kurkun päälle. Halutessasi mausta annosta pienellä ripauksella limen mehua. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja kaada pyrstöt marinadin kera pannulle. Kypsennä pyrstöjä pari minuuttia per puoli ja nosta ne pannulta annoksiin. Annostele pannulta myös marinadia hieman annoksiin. Tarjoile heti kuivan samppanjan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti