Jälkiruuat eivät koskaan ole olleet varsinainen vahvuuteni ja joka lauantai ei löydy intohimoa tehdä monimutkaisia ja haastavia kokeiluja vaan välillä tahdon helppoja ja nopeita ratkaisuja. Tuoreet hedelmät eivät koskaan mene mönkään jälkiruokavalintana ja illallispöytään tulleiden "sokerihiirien" iloksi lisäsin annoksiin sokerista makeutta sulatetulla, tummalla suklaalla. Ihanan raikasta ja sopivan makeaa.
Ainekset: (4 hengelle)
kokonainen kypsä ananas, kuutioituna
4 kpl persimoneja, kuutioituna
100g Pandan tummaa suklaata, sulatettuna
Kuori ananas ja persimonit ja kuutioi ne. Sulata tumma suklaa vesihauteessa. Annostele lautasiin ananasta ja persimonia ja valuta sulatettua suklaata niiden päälle. Tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti