Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

torstai 2. maaliskuuta 2017

Mustapapu-avokadosalsa

Salsa on varsin toimiva lisuke oikeastaan mille tahansa; lihalle, kalalle, kasvisruualle. Ja maistuu mainiosti myös sellaisenaan. Päätin piristää tuttua reseptiikkaa muuttamalla tavalliset tomaatit miniluumutomaateiksi ja lisätä salsan ruokaisuutta mustapavuilla. Näin salsasta tulikin sellaista, että se toimisi mainiosti vaikkapa lounasannoksena ihan yksistäänkin.



Ainekset: (4 hengelle)

170g GoGreen mustapapuja
3 avokadoa, kuutioituna
200g miniluumutomaatteja, puolitettuna
punasipuli, hienonnettuna
limen mehu
ripaus ruususuolaa
(korianteria)

Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta limen mehulla ja ripauksella suolaa. Tarjoile sellaisenaan tai lisukkeena kanan, kalan tai punaisen lihan kera.

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi etsiessäni jotain uutta reseptiä katkaravuille. Nyt en täältä löytänyt pikaisesti sellaista johon minulla olisi aineet, mutta voi taivas miten hyvän kuuloisia reseptejä sinulla onkaan! Voisi kuvitella, että olet kokki. Pitää joskus selata enemmänkin ja seurailla blogiasi. Kampasimpukat todella näyttävät maistuvan teille :D Itse en ole niitä ikinä maistanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon mukavasta kommentista! Kampasimpukat on meillä tosiaan erittäin suuressa suosiossa, enkä voi kuin suositella kokeilemaan! :) Ruuanlaitto on tokikin minulle vain harrastus, loistavaa tasapainoa oikean työni rinnalle. Ja monesti onnistumiset ruuanlaiton parissa ovat älyttömän palkitsevia, hyvän ruuan ja mielen muodossa. Tervetuloa seurailemaan blogiani ja toivottavasti löydät reseptien joukosta itsellesikin kokattavaa jatkossa.

      Poista