Ainekset: (2 hengelle)
400g lohifileetä (ilman nahkaa), kuutioituna
1 sipuli, kuutioituna
1-kyntinen valkosipuli, hienonnettuna
1 rkl oliiviöljyä
puolikas (gluteeniton) kasvisliemikuutio, hienonnettuna
2 dl ruokakermaa
puolikas rasia miniluumutomaatteja, neljään osaan leikattuna
reilu ripaus tulista chilirouhetta
reilu ripaus mustapippuria
kourallinen tuoretta basilikaa, silputtuna
Hienonna sipulit ja kuumenna pannulla tilkka oliiviöljyä. Kuullosta sipuleita muutama minuutti ja lisää paloiteltu kala pannulle. Kun kalakuutiot alkavat kypsyä, lisää pannulle kerma, hienonnettu kasvisliemikuutio, puolitetut miniluumutomaatit ja mausteet. Hauduttele kastiketta kymmenisen minuuttia ja lisää lopuksi basilikasilppu ja sekoita huolellisesti. Tarjoile kastike haluamasi lisukkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti