Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

perjantai 27. syyskuuta 2019

Helppo ja nopea halloumisalaatti

Kanasalaatti on klassinen ja helppo arkiruoka, jota itse syön usein. Välillä kuitenkin tulee kyllästyttyä tiettyihin ruokiin ja arkisalaattiin kaipasinkin hieman vaihtelua. Halloumia tulee syötyä aina silloin tällöin ja keksinkin kokeilla sitä arkisalaatin joukossa. Annoksesta tulee tällä reseptillä mukavan ruokaisa ja omenan ansiosta kivan raikas.



Ainekset: (2 hengelle)

200g halloumijuustoa, siivutettuna
tilkka oliiviöljyä

salaattisekoitusta
iso omena, kuutioituna
värikkäitä miniluumu- ja kirsikkatomaatteja, puolitettuna
auringonkukansiemeniä
tummaa balsamikastiketta

Annostele lautasille salaattia, omenakuutioita ja tomaatteja. Kuumenna paistinpannulla tilkka oliiviöljyä ja paista halloumisiivuihin nätti pinta molemmin puolin. Halutessasi kuutioi halloumi ja lisää sitä annoksiin. Ripottele päälle hieman auringonkukansiemeniä ja tummaa balsamikastiketta. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti