Tämä suklaakakun kuva tuli vastaan, kun selailin kesän otoksia puhelimestani. Meillä oli merkkipäivä, joka osui keskelle viikkoa ja siitä huolimatta halusimme sitä juhlistaa asianmukaisilla eväillä - eli kolmen ruokalajin menulla. Suurin panostus meni ajallisesti työpäivän jälkeen alku- ja pääruokaan ja jälkiruuaksi halusin tehdä jotain nopeaa ja helppoa, mutta erittäin maukasta. Tämä tuhti suklaakakku valmistuu todella nopeasti ja tekeytyy valmiiksi itsekseen jääkaapissa. Annokseen kun lisäsin reilusti tuoreita hedelmiä ja kesäisiä mansikoita, oli lopputulos suorastaan juhlava.
Ainekset: (4 hengelle)
280g Panda Tummaa suklaata
200g voita
1 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
3 keltuaista
viinirypäleitä
mangoa
mansikoita
Sulata voi ja suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja lisää joukkoon sokerit ja keltuaiset ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos halkaisijaltaan 25cm levyiseen aluuminivuokaan ja nosta jääkaappiin asettumaan 2-3 tunniksi. Leikkaa kakusta annospaloja lautasille ja koristele ennen tarjoilua tuoreilla hedelmäkuutioilla ja marjoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti