Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Katkaraputsatsiki

Herkullinen alkuruoka tai välipala, joka maistuu joka kerta erinomaisen herkulliselle ja saa miettimään "miksei tätä syödä useammin"!


Ainekset: (4 hengelle)

1 pussi katkarapuja, sulatettuna
1 Granny smith -omena, raastettuna
½ kurkku, raastettuna
1 pieni punasipuli, hienonnettuna
1 yksikyntinen valkosipuli, hienonnettuna
nippu tilliä, hienonnettuna
200g turkkilaista jogurttia
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl hunajaa
ripaus ruususuolaa
ripaus mustapippuria

grahampaahtoleipää

Valuta omena- ja kurkkuraaste huolellisesti. Sekoita jogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri ja sipulit. Lisää joukkoon omena- ja kurkkuraasteet sekä katkaravut ja tilli. Sekoita huolellisesti ja anna makustua kylmässä hetki ennen tarjoilua. Paahda paahtoleivät ja leikkaa ne kolmioiksi. Annostele päälle tsatsikia ja tarjoile!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti