Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Erittäin helppo lasagne

Edes meillä ei aina kokata pelkkää gourmeeta, vaan tarjolla on ihan tavallisia ja jossain määrin perinteisiäkin arkiruokia. Lasagne mielletään monesti työlääksi ja aikaa vieväksi ruuaksi, mutta tällä reseptillä saa arki-iltanakin aikaan herkullista ruokaa, joka maistuu aikuisten lisäksi myös lapsille.


Ainekset: (4 hengelle)

20 kpl lasagnelevyjä

700g naudanjauhelihaa
tilkka oliiviöljyä
iso sipuli, hienonnettuna
2 yksikyntistä valkosipulia, hienonnettuna
ripaus Santa Marian Garlic & Pepper -mausteseosta
3 rkl paprikamaustetta
2 rkl oreganoa
500g paseerattua tomaattia
500g yrttimaustettua tomaattimurskaa
5dl maitoa
350g juustoraastetta

Kuumenna tilkka öljyä syvällä pannulla ja kuullota hetki sipuleja. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista. Mausta jauheliha Garlic & Pepperillä ja paprikamausteella. Lisää paseerattu tomaatti ja tomaattimurska. Lisää joukkoon maito ja oregano. Lämmitä kastike, mutta älä anna kiehua. Lado lasagnevuokaan kerros lasagnelevyjä, annostele päälle reilu kerros kastiketta ja ripottele juustoraastetta kastikkeen päälle. Sitten uusi kerros levyjä, kastiketta ja juustoraastetta. Itse kasaan levyjä kolmeen kerrokseen ja päällimmäiseksi kaadan lopun kastikkeen ja ripottelen erittäin runsaasti juustoraastetta. Kypsennä lasagne 175-asteisessa kiertoilmauunissa n. 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti