
6 kpl ciabatta-leivän siivuja
3 siivua prosciutto crudo -kinkkua, puolitettuna
2 isokokoista mansikkaa, 3 osaan leikattuna
1 rkl balsamicoa
1 tl tomusokeria
ripaus mustapippuria
maustamatonta tuorejuustoa
tuoretta ruohosipulia, koristeeksi
Laita ensimmäisenä mansikat marinoitumaan. Sekoita balsamico ja tomusokeri keskenään. Asettele mansikat lautaselle vierekkäin ja pirskottele sokeri-balsamicosekoitusta mansikoiden päälle. Anna mansikoiden marinoitua 30-60 minuuttia huoneenlämmössä. Kun marinointiaika on täynnä, raasta mansikoiden päälle ripaus mustapippuria. Sivele jokaiselle leivän siivulle reilu kerros maustamatonta tuorejuustoa ja laita sen päälle puolikas kinkunpala. Tämän päälle asettele mansikkasiivu ja koristele leipä muutamalla ruohosipulin varrella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti