Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Eväsleipäsiä

Kesä on ihmisen parasta aikaa, ainakin Suomessa. Ja merellisinä ihmisinä me nautitaan kovasti hetkistä meren äärellä. Kesän aurinkoisina päivinä yksi meidän suosikeista onkin tehdä pienet "piknikeväät" ja lekotella auringossa meren äärellä. Eväistä suosituimmat ovat niitä, jotka saa tehtyä nopeasti, mutta maistuvat silti erityisen herkulliselta. Tässä kaksi reseptiä helppoihin, mutta maukkaisiin leipiin, jotka syntyy nopeasti ja ovat mitä mainiointa välipalaa kesäiselle päivälle.



Ainekset: (2 hengelle)

paketti vehnäpaahtoleipää
lehtisalaattia

1.täyte:
200g valkosipulituorejuustoa
100g creme fraichea
1 punainen paprika, kuutioituna

2.täyte
100g creme fraichea
100g palvikinkkua palana
100g voileipäpikkelssiä
persiljaa, hienonnettuna

Sekoita täytteiden ainekset keskenään. Kasaa kerrosleivät siten, että jokaiseen tulee lehtisalaattia ja jompaa kumpaa täytettä. Aurinkoisena päivänä aikuisten kesken näiden kylkeen sopii erinomaisesti pullo erittäin kuivaa kuohuviiniä, joten ei muuta kuin laiturin nokkaan nauttimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti