Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Salaattijuustopannu

Mikään ei tunnu olevan kokkauksessa niin haastavaa, kuin mausteita rakastavana ihmisenä keksiä lapsien mieleen olevaa apetta. Tässä kuitenkin yksi sellainen resepti, joka maistui lapsille erinomaisesti. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.



Ainekset: (4 hengelle)

400g täysjyväfarfallepastaa
400g naudanjauhelihaa
tilkka oliiviöljyä
3 rkl soijakastiketta
4 dl omenamehua
1 pussi herne-maissi-paprika-seosta
0,5 purkkia Apetinan feta-kuutioita
0,5 dl lehtipersiljaa, hienonnettuna
pannulla paahdettuja seesaminsiemeniä

Keitä pasta ohjeen mukaan kevyesti suolatussa vedessä. Laita tilkka öljyä syvälle pannulle ja ruskista siinä jauheliha. Mausta jauheliha soijakastikkeella ja lisää pannulle omenamehu. Kiehauta ja lisää vihannesseos. Anna kiehua maltillisesti n. 10 minuuttia. Lisää kypsä pasta pannulle ja sekoita huolellisesti. Lisää hienonnettu persilja joukkoon ja tarjoillessa ripottele annoksen päälle paahdettuja seesaminsiemeniä ja fetajuustokuutioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti