Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

tiistai 29. marraskuuta 2016

Chili-paprika-mozzarellaa

Yksinkertaista, nopeaa, herkullista. Siinä on sanoja kuvaamaan tätä reseptiä. Illallisvieraille ei meilläkään aina tarjoilla monimutkaisia gourmet-annoksia, vaan joskus tehdään juurikin näitä yksinkertaisia ja nopeita reseptejä. Maku kuitenkin on aina pääosassa ja tässä reseptissä herkullinen buffalomozzarella pääsee oikeuksiinsa raikkaiden paprikoiden ja hienoisen chilin antaman potkun kera. Chiliä kannattaa maistaa ruuan valmisteluvaiheessa, jos kohdalle on sattunut oikein tulinen yksilö, kannattaa siemenet ja malto leikata chilistä pois. Muuten mausta tulee liian hallitseva annoksen osalta. Ja koska tämän kanssa kokkikaan ei jumita koko iltaa keittiössä, jää aikaa muuhunkin!



Ainekset: (4 hengelle)

2 buffalomozzarellaa, siivutettuna
punainen paprika, hienonnettuna
keltainen paprika, hienonnettuna
punainen chili, hienonnettuna
basilikaa, silputtuna
loraus oliiviöljyä
ripaus mustapippuria

Hienonna paprikat ja chili ja siivuta mozzarellat. Nostele annoksiin mozzarellaa ja ripottele päälle paprikaa ja chiliä. Silppua tuoreen basilikan lehtiä annoksiin ja ripottele päälle oliiviöljyä. Mausta ripauksella mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti